Iloinen Kettuliini

ILOisen KettuLiinin perheeseen kuuluu kaksi lasta, mies, mummi (äitini) ja minä Susan. Ompeluni ovat alkaneet aikanaan seuraamalla äitini jalanjälkiä ensin Oulun Käsi- ja taideteolliseen oppilaitokseen Oulun Pikisaareen, josta valmistuin Artesaani Ompelijaksi (v.93) ja sieltä Pukumiehen korjausompelimoon korjausompelijaksi (5v.). Lyhyen erialan opiskelu koikeilun jälkeen palasin kuitenkin ompelun pariin takaisn vuonna .2002, ensin Rovaniemen ja sitten Oulun Eurokankaaseen (yht. 6v.), josta Verhoomo Vallioniemeen (4v.) josta jäin äitiyslomalla.

Ensimmäisen lapseni myötä haave omasta omakotitalosta alkoi itämään ja toteutuikin sitten samana vuonna 2009 kun muutimme Oulusta Alakylään. Omakotitalon tuoman tila ja varsinkin oman ompelutilan saamisen myötä haave omasta yrityksestä voimistui. Ja sitten muutamien vuosien jälkeen haaveesta tuli totta ja heinäkuussa 2013 perustin yritykseni ILOinen KettuLiinin.

ILOinen KettuLiini on pieni Kivijalka- ja verkkokauppa, jonka tuotteet ovat suomessa suunniteltuja ja valmistettuja, kankaat painetaan ja valmistetaan Balttiassa. Haluan tuoda asiakkaalle laadukasta, värikästä, helppohoitoista ja kestävää arki/juhla vaatetta/kangasta, uniikkien kuosikuvien kautta. Kuosikuvat kankaisiini suunnittelevat suomalaiset kuosisuunnittelijat mm. Leena Renko ja Annika Nykänen. Vaatteiden mallit ovat hyvin pelkistettyjä mutta monen vartalolle sopivia, koska kaavoitus on tehty oman kylän naisten vartaloilla, eli ns. Suomalaisten naisten mittojen mukaan. Lisäksi yksi laadun tae on kankaiden pesu ennen ompelua, näin valmis vaatteessa värit ovat kiinnittyneet hyvin ja ensimmäisen pesun kutistuvuus on poistettu.

Ompelimo/verkkokaupan varasto sijaitsee Oulun Alakylylässä Huruntie 2, jossa toimii myös kivijalkaliike/työtila Hurushop. Hurushop on pieni 4 naisen yhteinen myymälä joka on auki keskiviikkoisin klo 12.00-18.00 jos ei toisin ilmoiteta (tai sovitusti, soita ja kysy Susan: 0445366747).

HuruShoppia voi seurata facebookin kautta https://www.facebook.com/HuruShoppi

HuruShopilta (HURUNTIE 2, OULU) voit myös noutaa nettikaupan tilauksia, mainitse asiasta kun teet tilausta lisätietokenttään, kiitos.

Kiitos kun valitsit ILOisen KettuLiinin, näin tuet suomalaista työtä ja suunnittelua!

Susan Ruokolainen

Kamulantie 17, 90910 Kontio

Puh. 0445366747

https://www.facebook.com/iloinenkettuliini

https://www.facebook.com/HuruShoppi

http://www.iloinenkettuliini.fi